Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Haarvisie is een kapsalon die de tijd voor je neemt voor een fijne ervaring. Mijn styliste was erg vriendelijk en ik voelde mij op mijn gemak. Mijn pony was uiteindelijk niet helemaal naar wens, maar ik kon achteraf nog een keer langs komen om het gratis bij te werken! Bedankt!

Zoe juni 1, 2022

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Zeer tervreden, nette omgeving en mooi resultaat, dank jullie wel Haarvisie!!!

Kacper Dziadosz juni 1, 2022

Gister mijn eerste ervaring met Haarvisie gehad en ik ben heel erg tevreden. Ik wilde deskundigheid en dat heb ik gekregen. Het begint bij het appcontact waarbij je voorafgaand de behandeling vertelt over de status van je haar, de geschiedenis en wat je wensen zijn. Beetje onwennig want ik heb niet eerder een kapper gehad die daar zo geïnteresseerd in was. Maar nu wist kapper Noël, die mijn haar deed, goed in te spelen op wat er wel en niet mogelijk was. Kreeg eerlijk, uitgebreid en deskundig advies. Voel me serieus genomen, gezien en verzorgd en mijn haar zit mooi en voelt goed. Aardig personeel, mooie salon. Ik heb er de extra kilometers en centen echt wel voor over.

Kaajal Bachoe juni 1, 2022

Top kapper✂️

Martin van der Kaaij juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xaviere Saar juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Beste salon ooit

Linda Tomlow juni 1, 2022

Ben vandaag bij Haarvisie geweest ,eerlijk zeggen was best beetje bang maar toen ik binnen kwam werd ik al gelijk gerustgesteld!
Wat ben ik blij met mijn nieuwe kleur en gezonde coupe .
Het is vanzelfsprekend dat ik de volgende keer weer naar Haarvisie ga !!

Miranda S juni 1, 2022

Ik kom al jaren bij kapsalon Haarvisie, Na de eerste keer wou ik geen andere kapper meer. Ik kijk er dan altijd weer naar uit als ik weer kan gaan! Iedereen is altijd vriendelijk en luisteren naar al je wensen en voeren deze als de beste uit!
Kan niet wachten tot ik weer een afspraak heb!

Larissa Ferreira Dias juni 1, 2022

Beste kapsalon in de regio !
Tot de volgende keer!

Bas DG juni 1, 2022

Wat een feestje weer! Bij Haarvisie weet ik gewoon altijd zeker dat mijn haar en ik er op ons allermooist de deur weer uitgaan.
Tot de volgende keer!

Maaike Schenkkan juni 1, 2022

Gisteren bij Haarvisie in Wateringen geweest en weer top geknipt door Charlotte! Dank je wel!
Altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen bij Haarvisie en een heerlijk kopje koffie.

Fred Rijnenberg juni 1, 2022

Vandaag heb ik een keratine behandeling gehad, dit was mijn eerste keer. Een hele lieve dame heeft mij geholpen. De zaak ziet er prachtig uit, lieve mensen werken daar. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan. Iedereen in mijn omgeving geven complimenten er over. Super dit!!!

Nancy Praditwong juni 1, 2022

Wat een fijne salon! Niet al teveel drukte om je heen. Je wordt heerlijk verzorgd en deskundig geholpen. In mijn geval door Asuman! Ik ben fan!

Astrid Smink juni 1, 2022

Super happy met mn nieuwe haar met balayage, love it! Thanks Charlotte!!!

Amber Kok-de Zeeuw april 12, 2022

Voor de eerste keer naar deze salon geweest. Ben erg blij vertrokken. Kapster (Charlotte) was erg kundig en wist precies hoe ze met mijn haar moest omgaan. Ook een fijne beleving met uitgebreide wasmassage en goede producten. Aanrader!

Kishan Jagessar april 9, 2022

Een hele fijne ervaring gehad bij Haarvisie, met dank aan Charlotte. Ze luisterde goed naar me en gaf me ook advies. Ik kom zeker terug!

Lieselotte april 4, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xavière Saar april 2, 2022

Voor de eerste keer bij haarvisie geweest en super geholpen door Asuman. Heb wat dunner haar gekregen maar daar wist ze wel wat op door het anders te dragen en stylen zie je het een stuk minder. Ook het model dat ze geknipt heeft is lekker vlot en makkelijk al veel complimentjes gehad. Jullie hebben er een vaste klant bij. Groetjes Sandy

Chen-Sandy februari 14, 2022

1 2 3 12